Simțiți-vă liber să ne contactați și să ne angajați!!

Daca doriti sa va bucurati de un mediu confortabil si sigur, nu ezitati sa ne contactati. Echipa noastra de experti GEFA INSTAL HAVAC este pregatita sa raspunda oricaror intrebari si sa va ofere solutiile optime pentru instalarea HVAC.

Contactează-ne!

GEFA INSTAL HAVAC este o companie specializata in instalatii termice, de pompe de caldura, ventilatie, VRF si climatizare, care ofera solutii personalizate pentru nevoile specifice ale fiecarui client.

Cu o vasta experienta in domeniu, echipa noastra de specialisti este formata din tehnicieni calificati si certificati, care lucreaza cu cele mai bune produse si tehnologii disponibile pe piata. Fie ca este vorba despre instalarea unui sistem nou, inlocuirea unuia existent sau efectuarea de reparatii si mentenanta, puteti conta pe noi pentru a livra servicii de inalta calitate, la preturi competitive.

Ne straduim sa oferim o experienta de client excelenta, concentrata pe satisfacerea nevoilor dumneavoastra specifice si pe furnizarea solutiilor optime pentru a va ajuta sa economisiti energie si sa obtineti un confort maxim in interiorul cladirii dumneavoastra. Indiferent de marimea si complexitatea proiectului, suntem pregatiti sa oferim solutii personalizate pentru a va ajuta sa luati cele mai bune decizii pentru cladirea dumneavoastra.

In plus, suntem dedicati sa fim mereu la curent cu cele mai noi tendinte si inovatii din domeniul instalatiilor de climatizare, ventilatie si termice, pentru a putea oferi cele mai bune solutii pentru nevoile dumneavoastra. Contactati-ne astazi pentru a afla cum putem ajuta sa va asigurati ca cladirile dumneavoastra sunt echipate cu cele mai bune si eficiente sisteme de instalatii termice, pompe de caldura, ventilatie, VRF si climatizare!

Telefon

0752115818

Email

office@gefa.ro

Adresa

Bucuresti Strada : Nicolae Rosu Nr. 2B

Program

Luni : 08:00-17:00 Marti: 08:00-17:00 Marti: 08:00-17:00 Miercuri: 08:00-17:00 Joi: 08:00-17:00 Vineri: 08:00-17:00 Sambata: Inchis Duminica: Inchis

Contacteaza-ne

Thanks for sending Email!

Processing...